Koffie heeft een verbindende factor!

Wat een geslaagde dag hebben wij gehad afgelopen donderdag bij de participatie- en banen beurs in de Schakel. Een initiatief van het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, UWV, Werkgever Servicepunt (WSP) en de gemeente Nijkerk. Onze ervaring met dit soort beurzen is een lage opkomst, en is het vooral netwerken tussen de standhouders. Onze verbazing was dan ook groot, dat de rij aan onze Barista kar met onze dierbare Italiaanse koffiemachine steeds groter werd.

In een tijdsbestek van 4 uurtjes hebben wij zeker 4kg koffie door onze koffiemolens laten gaan. Het laatste uur van de middag moesten wij zelfs “nee” verkopen omdat onze melk gewoonweg allemaal op geschuimd was. Al met al voor alle ondernemers en bezoekers een geslaagde middag.

Er zijn veel connecties gemaakt tussen werkzoekende en aanbieders van leuke banen. Mensen liepen lachend rond, en er werden leuke gesprekken gevoerd onder het genot van een lekkere kop LEUT koffie.

Liefs van de Barista’s van LEUT

Lees meer blogs

Hoe wordt de smaak van koffie bepaald?

25 mei

Bent u benieuwd hoe de smaak van koffie wordt bepaald? Lees dan snel deze blog!

10 redenen waarom koffie gezond is

18 mei

In deze blog kom je 10 redenen te weten waarom koffie gezond is. Wie geniet nou niet extra, als je weet dat koffie gezond is en ook nog lekker is?