Over ons

Onze Barista’s

Iedereen verdient een goede kop koffie is ons motto! De beste gesprekken ontstaan bij het drinken van een goede kop koffie. Daarom schenken wij al jaren met liefde en aandacht de mooiste koffie creaties voor onze gasten. Hierbij draait het niet alleen om goede kop koffie, maar vooral om de aandacht en gastronomie die jij en je gasten gepresenteerd krijgen tijdens een koffiesessie op locatie.

Jouw gasten ontvangen wij bij onze gezellige mobiele koffiekar, waar zij een heerlijke doppio, café latte of een traditionele zwarte kop koffie kunnen halen. Onze vakkundige Barista’s zijn opgeleid en representatief, en leggen jouw gasten graag in de watten. Dit maakt jouw event gegarandeerd geslaagd! LEUT koffiemakers verzorgt alles tot in de puntjes, van op – en afbouw op locatie, gastenontvangst, ingrediënten, gepersonaliseerde bekers, koffiecreaties en natuurlijk een brede lach op je gezicht.

Ook zo toe aan een bakkie van LEUT?
Bel Samuel: 06-29093691
Of stuur een mail met je vragen naar: info@leutkoffiemakers.nl

Leut Kopje Onder Chromen Koffiemachine

Dit is het team van Leut

Richard Breijer

LEUT koffie brengt mensen samen

Samuel Scherer

Verkoop

Jitske Segaar

LEUT koffie is altijd een goed idee

Dirk-Jan van Loo

Planning

Contact

De veelzijdigheid van koffie vinden wij geweldig. Van filterkoffie voor de freelancer tot volledige koffieconcepten voor de grote jongens. Van machine tot suikerstick, LEUT Koffiemakers levert de oplossing die bij jou past. Wil je meer weten over onze passie? Check onze Facebookpagina/Instagram pagina, bel onze koffie expert of beleef een bakkie LEUT bij ons op kantoor.

Neem hieronder contact met ons op.