LEUT koffiemachines

Onze LEUT koffiemachines worden geproduceerd door onze partner en leverancier: Rheavendors. Vanaf het begin van LEUT koffiemakers hebben wij een goede relatie en nauwe samenwerking met Rheavendors. Het van oorsprong Italiaanse bedrijf is sinds 1960 gespecialiseerd en volledig gefocust op het bouwen van kwalitatief hoogwaardige volautomatische koffiemachines. Naast het fraaie Italiaanse design en degelijke kwaliteit van de machines zijn we ook zeer te spreken over de prijs- / kwaliteitverhouding.

Heeft u vragen of wilt u graag advies over welke machine het beste bij u past? Bel ons op: 033-2475100 of vraag een offerte aan en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Over de koffie

De bezielde barista’s van LEUT werken samen met de branderij aan unieke koffieproducten. De koffiebonen van LEUT komen uit diverse landen onder andere Brazilië en zijn van AA-klasse. Onze koffie soorten zijn allemaal gecertificeerd met het UTZ en Green forest allience certificaat. Zo dragen wij ook ons steentje bij voor mens en milieu.

Veelgestelde vragen