“Koffie geeft kracht”

Het is alweer een aantal weken geleden dat wij met ons team LEUT koffiemakers 2015 over de finish zijn gekomen op het gezellige evenement “de Halve van Nijkerk”. Het geeft een goed gevoel om een sportprestatie neer te zetten met je collega’s.

Ondanks de tropische temperaturen heeft team LEUT op alle niveaus gepresteerd en zijn er mooie tijden gelopen op diverse afstanden o.a. de kidsrun, 5km, 10km en 21km. Onze collega Jacqueline Hardy heeft zelfs een 3de plaats kunnen bemachtigen op de 5km, chapeau!

Toeval? Vast niet…

Want wist je dat een kopje koffie een positief effect heeft op je sportprestatie? Koffie geeft je bloedcirculatie een boost, en een betere bloedsomloop zorgt voor meer zuurstof. De cafeïne in een kopje koffie zorgt voor een derde meer uithoudingsvermogen en kracht!

Volgend jaar lopen wij namens team LEUT weer mee met de Halve van Nijkerk. Uiteraard doen wij dan eerst een bakje koffie, misschien wel “het” geheim van onze goede team prestatie.

Liefs Barista B.

Lees meer blogs

Hoe wordt de smaak van koffie bepaald?

25 mei

Bent u benieuwd hoe de smaak van koffie wordt bepaald? Lees dan snel deze blog!

10 redenen waarom koffie gezond is

18 mei

In deze blog kom je 10 redenen te weten waarom koffie gezond is. Wie geniet nou niet extra, als je weet dat koffie gezond is en ook nog lekker is?