Koffie drinken met een Olympisch atleet

Hardlooptraining krijgen van atleet en ex Olympiër Robert Latouwers was natuurlijk een mooie buitenkans voor mij, als fanatieke hardloper, om wat extra techniekkennis op te doen! Een sportief en leerzaam evenement waar ik mijn Barista skills eindelijk, na een lange periode uit de kast mocht halen. Arjan Mulder mijn trainer van 2BFit heeft voor de start van het nieuwe seizoen deze hardloop clinic georganiseerd.

Hij heeft mij gevraagd om het evenement te begeleiden met een heerlijke kop koffie van LEUT koffiemakers. En ik moet eerlijk zeggen, eerst moest ik een hele dikke laag stof weg poetsen van mijn Vibiemme koffiemachine. Wat had ze lang stil gestaan! Maar wat heerlijk om haar weer van stal te halen en om lekkere LEUT koffie recepten te maken voor mijn medelopers. Dit heb ik echt oprecht gemist!

Robert Latouwers komt uit Rotterdam en heeft op de Olympische spelen meegedaan in Londen en Beijing, waar hij aan de start stond voor de 800 meter. Naast zijn sportieve prestaties waren ik en mijn vrouwelijke lopers onder de indruk van deze prettige verschijning 😊 Voor deze man werken wij ons graag in het zweet! Kortom een geslaagde avond voor het oog, mond en lijf!

Met speciale dank aan mijn moeder, die als stand-in Barista, heeft geholpen deze avond.

Veel liefs Barista B.

Groep Sporters Voor Landhuis

Lees meer blogs

Waarvoor dient het ventiel in onze koffie verpakking?

15 november

Waarom zit er een ventiel in onze koffieverpakkingen? In deze blog leggen we het uit!

Hoe wordt de smaak van koffie bepaald?

25 mei

Bent u benieuwd hoe de smaak van koffie wordt bepaald? Lees dan snel deze blog!