Koffie drinken met een Olympisch atleet

Hardlooptraining krijgen van een atleet en ex Olympiër, Robert Latouwers was natuurlijk een mooie buitenkans voor mij, als fanatieke hardloper, om wat extra techniekkennis op te doen! Een sportief en leerzaam evenement waar ik mijn Barista skills eindelijk, na een lange periode uit de kast mocht halen. Arjan Mulder mijn trainer van 2BFit heeft voor het start van het nieuwe seizoen deze hardloop clinic georganiseerd.

Hij heeft mij gevraagd om het evenement te begeleiden met een heerlijke kop koffie van LEUT koffiemakers. En ik moet eerlijk zeggen, eerst moest ik een hele dikke laag stof weg poetsen van mijn Vibiemme koffiemachine. Wat had ze lang stil gestaan! Maar wat heerlijk om haar weer van stal te halen en om lekkere LEUT koffie recepten te maken voor mijn medelopers. Dit heb ik echt oprecht gemist!

Robert Latouwers komt uit Rotterdam en heeft op de Olympische spelen meegedaan in Londen en Beijging, waar hij aan de start stond voor de 800 meter. Naast zijn sportieve prestaties was ik en mijn vrouwelijke lopers onder de indruk van deze prettige verschijning 😊 Voor deze man werken wij ons graag in het zweet! Kortom een geslaagde avond voor het oog, mond en lijf!

Met speciale dank aan mijn moeder, die als stand-in Barista, heeft geholpen deze avond.

Veel liefs Barista B.

Lees meer blogs

Hoe wordt de smaak van koffie bepaald?

25 mei

Bent u benieuwd hoe de smaak van koffie wordt bepaald? Lees dan snel deze blog!

10 redenen waarom koffie gezond is

18 mei

In deze blog kom je 10 redenen te weten waarom koffie gezond is. Wie geniet nou niet extra, als je weet dat koffie gezond is en ook nog lekker is?