“Heel Nijkerk LEUT”

Natuurlijk willen wij, echte “koffieliefhebbers”, zoveel mogelijk bedrijven kennis laten maken met onze heerlijke LEUT-koffie! Dit was voor LEUT-koffiemakers en onze koffiemachine leverancier, Rheavendors Benelux, de hoogste tijd om de ludieke actie “Heel Nijkerk LEUT” in het leven te roepen. Ons motto is om heel Nijkerk aan de LEUT te krijgen!

Deelname aan de actie, was mogelijk als Nijkerks bedrijf of vereniging. Potentiele LEUT-drinkers konden zich aanmelden via Instagram, Facebook of via onze fraaie website. Om kans te maken op een jaar lang gratis gebruik van een espresso koffiemachine inclusief koffiebonen voor 1000 kopjes LEUT-koffie vroegen wij een positieve en enthousiaste reactie waarom je dat nou graag zou willen winnen!

Toen wij de actie lanceerden kwamen er al direct veel positieve reacties binnen. De inschrijvingen waren erg uiteenlopend.  Van stichting Cavia tot de fietsenwinkel in het centrum van Nijkerk! Al met al telden wij aan het einde van de actieperiode 42 serieuze aanmeldingen …

And the winner is ……..

Uiteindelijk is Perron18 met de winst er vandoor gegaan, en is er vanaf afgelopen vrijdag (11 januari) in het authentieke en mooie stationsgebouw van Nijkerk een lekker kopje LEUT-koffie te krijgen. Perron 18 is een reclamebureau dat nauw samenwerkt met andere creatievelingen die zich hebben gesetteld in hetzelfde pand. De mensen van Chef Visuals en Komma kunnen nu ook lekker koffie mee LEUTEN.

Wij zijn in ieder geval blij dat wij weer wat LEUT-koffiedrinkers in Nijkerk mogen verwelkomen! En feliciteren Perron18 met hun gewonnen prijs.

Liefs Barista B.

 

Lees meer blogs

Waarvoor dient het ventiel in onze koffie verpakking?

15 november

Waarom zit er een ventiel in onze koffieverpakkingen? In deze blog leggen we het uit!

Hoe wordt de smaak van koffie bepaald?

25 mei

Bent u benieuwd hoe de smaak van koffie wordt bepaald? Lees dan snel deze blog!