“Even een moment geen kankerpatiënt”

Naast commerciële activiteiten vinden wij het erg belangrijk om goede doelen te ondersteunen door onze bijdrage te leveren bij activiteiten of evenementen. Er gaat tenslotte geen activiteit voorbij zonder dat er koffie geschonken wordt.  LEUT- koffiemakers probeert bij vijf evenementen per jaar, rondom een goed doel, belangeloos de koffie te verzorgen. Dit doen wij met onze mobiele Barista koffiekar.

Afgelopen vrijdag, 17 mei, mocht ik mee om de koffie te verzorgen op de Eemlijn. De Eemlijn is normaal een boot voor mensen die het gebied rondom de Eem en ‘t Gooi per fiets of lopend willen verkennen en daarbij ook varend, met de fiets op de boot, een stuk kunnen afleggen. Afgelopen vrijdag werd de boot op een andere manier ingezet.

Mensen met kanker, of mensen die nauw verbonden zijn met een geliefde met kanker, konden een dagje mee varen van Amersoort naar Bunschoten en weer terug. Deze dag werd door vrijwilligers van Vaarkracht georganiseerd. Vaarkracht regelt boottochten door heel Nederland voor mensen die ziek zijn. De organisatie wordt gedragen door 100 vrijwilligers die zich inzetten voor hun medemens.

Wij hebben met plezier de tocht mee gevaren en iedereen kunnen voorzien van een bakje LEUT-koffie en een glimlach 😊

Al met al een geslaagde en dankbare dag!

Veel liefs Barista B.

Lees meer blogs

Waarvoor dient het ventiel in onze koffie verpakking?

15 november

Waarom zit er een ventiel in onze koffieverpakkingen? In deze blog leggen we het uit!

Hoe wordt de smaak van koffie bepaald?

25 mei

Bent u benieuwd hoe de smaak van koffie wordt bepaald? Lees dan snel deze blog!