“Boeren koffie bij de Uutkiekdag in “Veen”

De eerste maar helaas ook de laatste keer dat wij de koffie mochten verzorgen bij de Uutkiekdag in Nijkerkerveen.  De stichting stopt met de organisatie van de Uutkiekdag omdat het landgoed waar dit op evenement georganiseerd werd, verkocht is.

Roodbeen en LEUT koffiemakers zijn al jaren sponsor voor dit event, omdat alle opbrengsten ten goede komen van de Nijkerkse goede doelen, de Hospice, Sint Nicolaas Comité, Club met Elkander en Dagcentrum “Huis van Ontmoeting”.

Dus een goede reden om op onze laarzen naar het Boerenland in Nijkerkerveen te vertrekken, waar de rook van de trekkertrek en de muziek van de Turfse aanstampers ons om de oren vlogen. Wat is het toch gaaf dat wij toch door divers publiek worden aangetrokken en gewaardeerd, en daarnaast was de sfeer erg goed! Het publiek en de vrijwilligers genoten zichtbaar van onze LEUT koffie.

Wij hopen dat de Uutkiekdag nog een keer zal plaatsvinden want dan halen wij onze laarzen of klompen weer uit de kast en zijn wij zeker weer van de partij!

Liefs Barista B.

Lees meer blogs

Hoe wordt de smaak van koffie bepaald?

25 mei

Bent u benieuwd hoe de smaak van koffie wordt bepaald? Lees dan snel deze blog!

10 redenen waarom koffie gezond is

18 mei

In deze blog kom je 10 redenen te weten waarom koffie gezond is. Wie geniet nou niet extra, als je weet dat koffie gezond is en ook nog lekker is?