Blog artikelen LEUT

Blog artikelen LEUT

The Independent Hotel show

Wij waren onlangs aanwezig bij de Independent Hotel Show. Deze gerenommeerde hospitality beurs in de RAI in Amsterdam is de plek om als leverancier voor de hotelbranche je producten en diensten te etaleren.

Lees meer
Barista Koffie

Koekje erbij?

Met trots presenteren wij het perfecte roomboterkoekje voor bij de koffie van LEUT.

Lees meer
Koffie Nijkerk

Even een moment geen kankerpatiënt

Afgelopen vrijdag, 17 mei, mocht ik mee om de koffie te verzorgen op de Eemlijn. De Eemlijn is normaal een boot voor mensen die het gebied rondom de Eem en ‘t Gooi per fiets of lopend willen verkennen en daarbij ook varend, met de fiets op de boot, een stuk kunnen afleggen. Deze vrijdag werd de boot op een andere manier ingezet.

Lees meer
Barista Koffie

Ambachtelijk Jersey ijs combineert geweldig met de excellente koffie van LEUT

LEUT gaat in het ijs! Ambachtelijk Jersey ijs combineert geweldig met de excellente koffie van LEUT, de nummer één voor steeds meer Nijkerkers. En of het nu weer is voor ijs of het is ijskoud: IJssalon IJscootje uit Nijkerk heeft voor elk seizoen de traktatie die je verdient. En nu helemaal nu ze onze LEUT koffie zijn gaan schenken. Wij zijn trots op deze unieke samenwerking en hopen op deze manier veel Nijkerkers, maar ook toeristen, kennis te laten maken met LEUT. Laat dat een onvergetelijke kennismaking zijn! Mooi om te zien dat IJscootje kiest voor lokale en regionale producten. Het fameuze Jersey ijs wordt gemaakt van de melk van de Hollander Jersey koe. Een Nijkerks product. De Natte Keek, hoe kan het ook anders, komt uit Spakenburg. En vanaf nu dus ook het bakkie troost van dichtbij. In het kader van onze permanente campagne ‘Heel Nijkerk Leut’ zeggen we ‘dankjewel’ tegen de Nijkerkse media die ons enthousiaste bericht oppikte om het heel Nijkerk en omgeving te laten weten. Dus lieve mensen, massaal naar ijssalon IJscootje om die lekkere koffie te proeven. En zeg het anderen. Daar worden wij blij van. Oh ja, neem ook een ijsje, want dat tovert een lach op het gezicht van Eric en Conchita, de trotse en enthousiaste eigenaars van deze prachtige zaak.

Lees meer
Koffie Nijkerk

Heel Nijkerk LEUT!!

Natuurlijk willen wij, echte “koffieliefhebbers”, zoveel mogelijk bedrijven kennis laten maken met onze heerlijke LEUT-koffie!

Lees meer
Koffie Nijkerk

Boeren koffie bij de Uutkiekdag in ’t Veen

De eerste, maar helaas ook de laatste keer dat wij de koffie mochten verzorgen bij de Uutkiekdag in Nijkerkerveen. De stichting stopt met de organisatie van de Uutkiekdag omdat het landgoed waarop dit evenement plaatsvindt verkocht is.

Lees meer
Barista Koffie Nijkerk Sponsoring

Koffie bij de Postkamer in Nijkerk

De Postkamer gaf een feestje voor de “vrienden van de Postkamer”. Het feestje was georganiseerd als bedankje voor de jarenlange steun aan de Postkamer...

Lees meer
Barista Koffie Nijkerk Sponsoring

Happy Birthday!

Op een zeer bijzondere locatie, namelijk op de “camping de Spochthoorn” in Nijkerk, was ik gevraagd door de feestvarkens Arthur en Louise om verjaardag koffies te maken.

Lees meer
Barista Koffie Nijkerk

Love is in the coffee

Wat een romantisch samenzijn afgelopen vrijdag op de bruiloft van Shanna en Bart...

Lees meer
Barista Koffie Nijkerk

LEUT koffiemakers en Sparta Nijkerk

LEUT koffiemakers biedt ons vanaf heden een fantastisch koffieconcept waar een goede combinatie van kwaliteit, snelheid , vakmanschap en service heel erg belangrijk is zodat wij onze sponsoren tijdens de thuiswedstrijden van ons eerste elftal voor de wedstrijd, in de rust en eventueel na de wedstrijd een heerlijke kop koffie kunnen aanbieden in de gezelligste Businessclub uit de regio...

Lees meer
Barista Koffie Nijkerk Sponsoring Sport

Koffie geeft kracht!

Want wist je dat een kopje koffie een positief effect heeft op je sportprestatie?

Lees meer
Koffie Nijkerk

Koffie heeft een verbindende factor

Wat een geslaagde dag hebben wij gehad...

Lees meer
Barista Koffie Nijkerk

Koffie met Kracht

De lekkerste koffie voor op kantoor.

Lees meer
Barista Koffie Nijkerk