Blog artikelen LEUT The Independent Hotel show

Blog artikelen LEUT > The Independent Hotel show

Wij waren onlangs aanwezig bij de Independent Hotel Show. Deze gerenommeerde hospitality beurs in de RAI in Amsterdam is de plek om als leverancier voor de hotelbranche je producten en diensten te etaleren.

Ons dochterbedrijf, VOS Projecten, ook uit Nijkerk, vroeg ons hen te vergezellen om zo de verschillende bezoekers niet alleen kennis te laten maken met de prachtige producten die VOS levert en in eigen atelier produceert, maar om tegelijk een mooie bak LEUT-koffie aan te bieden. Goede zet, want handel en koffie gaan vaak hand in hand.

Het motto van Vos Project is mooi: “Uw hotelinterieur moet meteen bij binnenkomst het juiste gevoel overbrengen. We creëren comfort, stijl en sfeer in uw hotel voor échte gastvrijheid”. 

De vele bezoekers aan de stand, die varieerden van hoteleigenaren, architecten en andere mensen werkzaam binnen de hotelbranche konden zo niet alleen het motto van Vos Project zien, maar ook proeven: Een met liefde en zorg gemaakte espresso, cappuccino of latte.

Het was een klein beetje improviseren met een kleine ECM koffiemachine, maar de koffies kwamen goed tot zijn recht. Het waren twee gave beursdagen.


Website Vos Project