Blog artikelen LEUT LEUT koffiemakers en Sparta Nijkerk

Blog artikelen LEUT > LEUT koffiemakers en Sparta Nijkerk

LEUT koffiemakers biedt ons vanaf heden een fantastisch koffieconcept waar een goede combinatie van kwaliteit, snelheid , vakmanschap en service heel erg belangrijk is zodat wij onze sponsoren tijdens de thuiswedstrijden van ons eerste elftal voor de wedstrijd, in de rust en eventueel na de wedstrijd een heerlijke kop koffie kunnen aanbieden in de gezelligste Businessclub uit de regio...

"Sinds november 2016 mogen wij LEUT koffiemakers verwelkomen als nieuwe zilver-sponsor !!

Weer een prachtig voorbeeld van een mooie samenwerking tussen een Nijkerks bedrijf en een Nijkerkse voetbalclub.

Voor ons businesshome waren wij op zoek naar een betere koffie. De keuze voor LEUT koffie was snel gemaakt en wat volgde was een mooi zilveren sponsorschap.

LEUT koffiemakers biedt ons vanaf heden een fantastisch koffieconcept waar een goede combinatie van kwaliteit, snelheid , vakmanschap en service  heel erg belangrijk is zodat wij onze sponsoren tijdens de thuiswedstrijden van ons eerste elftal voor de wedstrijd, in de rust en eventueel na de wedstrijd een heerlijke kop koffie kunnen aanbieden in de gezelligste Businessclub uit de regio.

Wij zijn blij met een stuk up-grading van de kwaliteit van onze koffie en hopen dat dit een stuk toegevoegde waarde geeft aan het bezoek van onze sponsoren aan onze Businessclub."

Henk Tingen, Businessclub Sparta Nijkerk